Æggesalat

på crostini


  • Hedegaard Let Aggesalat
Antal personer: 4

Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

3 stk hårdkogte æg

100 g hytteost

1 spsk. mayonnaise

½ tsk karry

3 stk asier i små tern

1 dl karse

12 sk baguette eller flûte


Tilbehør:

rødt æble

kørvel

lollo rossa eller raddichio salatblade

Sådan gør du

Hak æggene groft. Bland hytteost, mayonnaise, karry, salt og peber sammen. Vend hakkede asier og karse i, sammen med de hakkede æg.

Lad det stå på køl i ½ time, så får det mere smag.

Servering:
Rist brødene i ovnen ved 160 °C til de er lidt sprøde, cirka 5 minutter. Lad dem afkøle på en rist. Anret på et fad de ristede brødskiver med et lille salatblad, top op med æggesalat. Pynt med små æbletern og kørvel.