Islandsk lagkage


  • Islandsk Lagkage 612Px
Bedøm:  ( bedømmelser)


  Udskriv opskrift

Du skal bruge

Dej:

4 pasteuriserede æggehvider

140 g flormelis

140 g kokosmel


Fyld:

4 pasteuriserede æggeblommer

60 g flormelis

100 g smør

100 g mørk chokolade


Pynt:

2½ dl piskefløde

chokoladespåner

eventuelt friske bær

Sådan gør du

Dej:
Pisk æggehviderne stive og vend forsigtigt flormelis og kokosmel.

Hæld dejen i en smurt springform og bag på nederste rille i cirka 40-50 minutter ved 150-175 °C og afkøl herefter.

Fyld:
Pisk æggeblommerne med flormelis og smør. Bland smeltet chokolade i og smør chokolademassen på marengskagen.

Servering:
Pynt med flødeskumstoppe og chokoladespåner og eventuelt friske bær.