Du skal bruge
2½ dl Karolines Køkken smør- & rapsolie
100 g mørk chokolade (ca. 50 % kakao) i små stykker
4 æg
250 g sukker (ca. 3 dl)
150 g hvedemel (ca. 2½ dl)
3 spsk kakao
300 g chokoladepeanuts, f.eks. M&M's
Sådan gør du
Kom smør- & rapsolien i en gryde sammen med chokoladen og smelt det ved jævn varme. Lad det køle af. Pisk æg og sukker til en luftig "æggesnaps". Bland mel og kakao sammen og vend det forsigtigt i "æggesnapsen". Vend den afkølede chokoladeblanding i.
Hæld dejen i en bradepande (ca. 6 x 22 x 30 cm) - foret med bagepapir. Fordel chokoladepeanuts på dejen og bag den midt i ovnen.
Løft kagen med bagepapir ud af bradepanden og lad kagen køle lidt af på en bagerist. Fjern forsigtigt bagepapiret. Lad kagen køle helt af og skær den i små tern til brownies.
Løft kagen med bagepapir ud af bradepanden og lad kagen køle lidt af på en bagerist. Fjern forsigtigt bagepapiret. Lad kagen køle helt af og skær den i små tern til brownies.
Bagetid: Ca. 40 min. 175 °C.