Tilbagekald af pasteuriserede produkter

22. august 2014

På baggrund af påbud udstedt af Fødevaremyndighederne den 21. august tilbagekaldes hermed pasteuriserede ægprodukter. Påbuddet er udstedt som følge af, at produkterne kan være produceret af æg, der stammer fra en hønseflok, der den 15. august blev testet positiv for salmonella. ”Vi har gennemført analyser på samtlige produkter og alle er testet fri for salmonella inden varen er frigivet siger direktør i Hedegaard Foods Ivan Noes Jørgensen, og tilføjer ”Begrundelsen Fødevarestyrelsens har givet er, at der ikke må kunne stilles det mindste spørgsmålstegn ved fødevaresikkerheden i Hedegaards produkter, og Fødevarestyrelsen derfor vurderer, at de skal trækkes tilbage.”

Det drejer sig om følgende produkter:

H349 Hvider med konservering tappet i 1 kg og 5 kg

H350 Blommer med konservering tappet i 5 kg

H351 Scrambled eggs tappet i 1 kg, 5 kg og Shaker

H357 Hvider med konservering tappet i bægre

H361 Helæg uden konservering tappet i 5 kg

H362 Helæg med konservering tappet i 5 kg

H364 Helæg med konservering tappet i 1 kg

H375 Hvider med konservering tappet i bægre

H376 Blommer 6% i 5 kg

H378 Scrambled eggs tappet i Shaker

H407 Helæg uden konservering tappet i 5 kg

De ovenfor nævnte produkter skal kasseres.

Produktet er solgt i Catering Engros, Dagrofa, HKI Catering, Hørkram, Kandi, Langstrup Æg, Metro, Rema, Købmanden i Søllerød, Liva, Superbrugsen Hadsund, A&C Grønttorvets Catering, Credin, Føtex, Bilka, Netto, Lidl, Hønseriet Henriettelund.

For yderligere oplysninger rettes henvendelse på telefon: 9857 3055 eller mail: info@eggs.dk